Central Park New York is het heerlijke park van New York. In Central Park park vind je vijvers, theaters, ijsbanen, fonteinen, tennisbanen, honkbalvelden en diverse speeltuinen. Daarnaast is er ook een dierentuin en het mooie Metropolitan Museum of Art gevestigd.

Grootte Central Park

Central park is maar liefst 4 km lang! Je loopt vanaf de zuidkant zo naar Times Square.


Hotels Central Park New York

Wij maakten een selectie van mooie hotels in de buurt van Central Park.

Goedkope Hotels

New York is duur qua hotels. De kwaliteit verschilt ook nogal. De kamers zijn vaak niet zo groot en ligging is belangrijk. Hieronder onze toppers!

Shoreham Hotel Onze topper is hotel Shoreham! Een lekker modern hotel voor een goede prijs. Volgens ons heeft dit hotel de beste prijs kwaliteits verhouding in New York. Voor 3 nachten vaak een goede prijs!
Bekijk het Shoreham Hotel

West Side UMCA
Hotel West Side is meer een hostel dan een hotel. Het is erg gezellig en het hotel biedt een en twee persoonskamers.
Opvallend aan dit hotel is het 6000 vierkant meter fitnesscentrum en het zwembad.
Bekijk hotel West Side

Da Vinci Hotel Dit relatief goedkope hotel ligt vlakbij central park, tims square en broadway. De kamers zijn eenvoudig maar prima.
Het ontbijt is eveneens eenvoudig, maar je hebt honderden mogelijkheden om de hoek!
Bekijk het Da Vinci Hotel

Wellington Manhattan NYC Erg mooi traditioneel hotel. Als je echt in hartje centrum wilt zitten moet je dit hotel hebben! De kamers zijn traditioneel maar voldoen prima.
Je kijkt zo over central park uit!
Bekijk hotel WellingtonEchte aanraders

Deze hotels zijn iets duurder maar wel echte aanraders.

AKA Central Park Wohoo! Dit hotel is geweldig! De kamers zijn een soort appartementen / studio's. De ligging is magnifiek, 1 straat na central park. Als je iets meer te besteden hebt is dit onze aanrader!!!
AKA Central Park

Viceroy New York Toppertje! Dit hotel is heerlijk gelegen op 4 minuten lopen van Central Park. Elke kamer van het Viceroy New York is voorzien van een HD-kabel-tv en een ultramodern geluidssyteem. De kamers zijn erg schoon! Bekijk hotel Viceroy

Park Lane Hotel Hotel Park Lane ligt schitterend aan het central Park! Op je minuten lopen vind je 5th avenue. De locatie is echt schitterend. De kamers zijn modern ingericht. Ontbijt is hier erg duur, dat kun je beter ergens om de hoek nuttigen... Bekijk hotel Park Lane

JW Marriott Essex House New York Dit bekende Mariott hotel ligt direct aan central park. Het hotel heeft ruime kamers! In sommige kamers kun je ook met een gezin verblijven.
De ligging is magnifiek!
Bekijk dit hotel in New York

New York Peninsula Hotel New York Langs Fifth Avenue, bij Central Park, liggen veel dure hotels. Een centrale locatie dichtbij de luxe winkels en musea met luxueuze hotels als het Dit hotel is buitenklasse. Je betaalt wat maar logeert dan ook in misschien wel het mooiste hotel van New York. De locatie is top, vlak naast Museum of Modern Arts (MOMA) om de hoek van central park. Ook kinderen zullen zich hier thuisvoelen. Als je er echt helemaal tussenuit wilt reserveer je Hotel Peninsula